آخرین اخبار
کد مطلب: 77394
سناريو رفع حصر...
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 547

به گزارش سلام لردگان به نقل از جهانبين نيوز فرهاد نظريان ساماني طي يادداشتي در باره‌ي اقدامات اهالي فتنه در راستاي شکستن حصر سران فتنه، چنين نوشت:

زمزمه‌هاي آزادي سران فتنه با آمدن دولت يازدهم و شخص دکتر روحاني به عرصه نظام، با قوت بيشتري از زبان بسياري از حاميان فتنه ?? شنيده مي‌شود. قول‌هايي که شخص رئيس‌جمهور براي آزادي آنها در ابتداي دولت خود داده است و فضاي ملتهبي که خلأ سوء‌استفاده از آن را براي برخي فراهم کرده است موجبات فراهم شدن چنين رفتارهاي ناشايست در فضاي عمومي شده است. روز دانشجو اما فرصتي طلايي براي حضور برخي عناصر تابلودار فتنه در دانشگاه بود که به انحاي مختلف پيام آزادي سران فتنه از زبان آنها در آن مکان نخبگاني به گوش رسيد. از آن مهم‌تر حضور شخص رئيس‌جمهور در دانشگاه شهيد بهشتي و مطالبه برخي دانشجويان حامي فتنه از شخص ايشان در راستاي آزاد‌سازي سران فتنه و پاسخ اميدوار کننده جناب روحاني اين فضا را قدري ملتهب‌تر کرد، چراکه به گونه‌اي قول آزاد‌سازي آنها به دانشجويان وعده داده شد.

اگر اندکي دقت در بطن ماجرا شود، سناريويي پنهان در وراي اين موضوع مشاهده مي‌شود که بسيار قابل تأمل است:

در اين سناريو گام‌هايي مشاهده مي‌شود که بسيار هوشمندانه و با سوء استفاده از درگيري کشور با زمينه‌هاي بين‌المللي و اقتصادي اتخاذ شده است.

در گام نخست اين سناريو «هدايت افکار عمومي به سمت موضوع حصر» در نظر گرفته شده است که بخشي از کار را رسانه‌هاي اصلاح‌طلب داخلي بر عهده گرفته و بخشي ديگر را نيز در فضاي رسانه‌هاي اجتماعي و رسانه‌هاي ديداري، شنيداري و مکتوب اپوزيسيون خارجي عملي مي‌کنند. در اين گام بازخواني حوادث ?? و تفسير آن به زعم خودشان و مظلوم نمايي و قبح زدايي از شخصيت سران فتنه در دستور کار مي‌باشد.

در گام دوم پس از آماده‌سازي افکار بخشي از عموم، دولت يازدهم را با يک مطالبه بزرگ به نام رفع حصر مواجه مي‌سازند. اين مطالبه هم پيش از انتخابات و در دوران تبليغات آقاي روحاني به عينه مشاهده مي‌شود که حتي تلويحاً در برخي از گفت و گوهاي تلويزيوني وي نيز اشاره‌اي به اين موضوع شد و هم پس از استقرار دولت يازدهم با سازماندهي تيم‌هاي مختلف اعم از دانشجويان، سياستمداران و برخي از اساتيد دانشگاه در دفعات مختلف با شدت تمام موضوع رفع حصر مطالبه مي‌شد. به نوعي در گام دوم آماده‌سازي و استحاله افکار دولت نسبت به رفع حصر پيش بيني شده است.

در گام سوم با ايجاد فضايي شامل دو صدايي که موافق رفع حصر اما متفاوت در شيوه نگاه به عملکرد سران فتنه هستند، نظام را در معرض يک فشار شديد در جهت قبول اين موضوع قرار مي‌دهند. صداي اولي که سران را خاطي تلقي مي‌کند و طلب عفو و بخشش را از نظام انتظار دارد و صدايي ديگر که مأمور القاي نبودن آزادي بيان براي دفاع از خود توسط سران فتنه مي‌باشد.

هدف اين است که در صورت مجبور شدن نظام براي رفع حصر، راه فراري‌ براي توجيه قبول رفع حصر با صداي اولي که طالب عفو و بخشش است فراهم شود و در صورت عدم رفع حصر با صداي دوم شمشيري را بالاي سر نظام در جهت توجيه عدم رفع حصر قرار دهند. به نوعي در گام سوم درصدد هستند با تجميع همه اهرم‌هاي فشار اعم از مردم، دولت، براي رفع حصر مصرانه اقدام نمايند.

در گام چهارم اگر برآيندي از گام‌هاي قبلي مشاهده نشد تشنج در بخشي از افکار عمومي جهت ورود به صحنه عملي اعتراض را پيش مي‌گيرند که عمدتاً با ايجاد گروه‌هاي معترض در خيابان پيش خواهد رفت. در راستاي همين گام سايت کلمه که وابسته به جريان فتنه است در يادداشتي تفصيلي راهبرد درست رفع حصر را «پيگيري آن در بستر اجتماعي و به شيوه‌هاي مدني براي فرصت رشد به دولت نزديک به گفتمان اعتراضي» دانست.

مهم‌ترين اهدافي که پشت اين سناريو نهفته است مي‌تواند به شرح زير باشد:

اول: ايجاد چالشي بزرگ براي نظام: در هردوره زماني موضوعات مختلفي براي اپوزيسيون در جهت ضربه به نظام مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين بار با ايجاد فضاي ملتهب و تند ميان حاميان فتنه و مخالفان فتنه، مي‌خواهند نظام را با چالشي بزرگ به نام آزادي سران فتنه مواجه سازند تا راه ضربه زدن به ساختار نظام و تشنج در افکار عمومي را سهل‌تر بتوانند بپيمايند. اين هدف در راستاي دور کردن نظام از مسائل مهم کشور و ايجاد راه هموار براي حرکت چراغ خاموش در برخي ابعاد فرهنگي و ديپلماسي در دولت مي‌باشد.

دوم: قراردادن شمشيري بر سر دولت براي گرفتن امتياز: آلوده کردن دولت و ايجاد برچسب حامي فتنه بر روي آن جهت تحميل مطالبات و ايجاد شمشيري بالاي سر دولت در جهت تحقق خواسته‌هاي بعدي مي‌تواند مهمترين و اصلي‌ترين هدف اين قشر در اين برهه حضور دولت يازدهم در نظام باشد. پس چنين هدفي در چشم‌انداز خود تخريب دولت و گرفتن امتياز و ابزار و دستمايه قرار دادن آن براي رسيدن به خواسته‌هاي فتنه‌گون مي‌باشد.

سوم: زدودن سناريوي فتنه ?? و ابعاد آن از ذهن ملت: در اين هدف با مظلوم‌نمايي تمام زندانيان سياسي و اعلام وضعيت حاد و بيمار آنها که عمدتاً با بزرگنمايي و دروغ‌پردازي مواجه هست، درصدد چرخش افکار عمومي به سمت تظلم‌خواهي و دور شدن از ذهنيت فتنه‌اي بودن حوادث ?? است.

با وجود اين سناريو، ماه‌هاي منتهي به سال که عمدتاً با مناسبت‌هاي مرتبط با فتنه سال ?? مي‌باشد، فرصت خوبي را براي عملي کردن اين اقدامات در جامعه، براي اهالي فتنه مهيا مي‌کند. هر چند در مناسبت‌هاي مختلف مانند روز دانشجو هم برخي از گام‌هاي اين سناريو پيموده شد و در دانشگاه‌هاي مختلف برخي از افراد را براي اقدامات ضد حصر سازماندهي کرده بودند ولي با قوت زيادي پيش نرفت. اين نکته هم نبايد دور از ذهن باشد که دولت يازدهم خواسته يا ناخواسته بستر فراهم شدن چنين ديدگاهي را در جامعه ايجاد کرده است که عواقب خوبي را براي آن در پي ندارد.

اگر دولت با هدف راستگويي و تدبير براي انجام وظيفه آمده است بايد امنيت به چالش کشيده شده نظام توسط سران فتنه را به صراحت به مردم اعلام دارد و تا جايي که مي‌تواند نگاه جناحي را از اين موضوع سلب کند که دچار تله از قبل انديشيده اپوزيسيون نشود.

انتهاي پيام/

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس